Premie autoverzekering vergelijken

Een autoverzekering is een complexe verzekering. U kunt premies met elkaar vergelijken, maar de autoverzekering met de goedkoopste premie is niet altijd de beste keuze. Wanneer u schade rijd en daadwerkelijk een beroep op uw verzekering moet doen, wil u zonder problemen uitbetaald worden en liefst ook niet direct een premieverhoging aan uw broek hebben hangen. Maar ook uw eigen risico is van belang.

Wat is nu echt een goede autoverzekering als u rekening houd met alle belangrijke factoren welke horen bij een goede autoverzekering? Wij hebben voor u de beste autoverzekeringen op een rij gezet. Deze komen uit recent onderzoek goed uit de vergelijkende test van de Consumentenbond.

Direct de Goedkoopste Autoverzekering?

All Risk (volledig casco): Inshared
Beperk Casco: Generali
WA (wettelijke aansprakelijkheid): Generali

Bovenstaande verzekeraars komen als beste koop uit de test! Een goedkope autoverzekering met uitstekende voorwaarden en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Direct de Beste Autoverzekering?

All Risk (volledig casco): OHRA of Univé
Beperk Casco: OHRA
WA (wettelijke aansprakelijkheid): FBTO

De beste autoverzekering, met de beste voorwaarden hoeft absoluut niet de duurste autoverzekering te zijn! Bovenstaande verzekeraars komen als beste product uit de test.