Over ons

Op Besparenmetvergelijken.nl kunt u een uiteenlopend assortiment aan vaste lasten vergelijken. Een gemiddeld gezin betaalt zo’n € 1.800 teveel voor zijn of haar vaste lasten. Wij vinden dat dat anders kan en moet, daarom hebben we Besparenmetvergelijken.nl opgericht. Met Besparenmetvergelijken.nl kan iedereen geld besparen, met slecht een uurtje van uw tijd kunt u veel geld besparen. Dat is makkelijk verdient hé? Wij vergelijken onder andere de volgende vaste lasten: zorgverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering, energie, sim only en internet en tv. Maar dat is niet alles, we vergelijken eigenlijk vrijwel alle vaste lasten voor een gemiddeld huishouden. Bekijk snel hoeveel u kunt besparen met vergelijken.

Hoe vergelijkt Besparenmetvergelijken.nl?

Alle vergelijkingen op onze website zijn altijd 100% onafhankelijk, transparant en eerlijk. Wij houden van objectiviteit en zullen dit altijd blijven doorvoeren in onze vergelijkingen. Onze vergelijkingen worden gerangschikt van goedkoopste naar duurste. Een aantal vergelijkingen op onze website worden in samenwerking gedaan met partners waar wij een nauwe samenwerking mee zijn aangegaan. Deze partners hebben wij bij het selecteren aan strenge eisen onderworpen of zij voldoen aan onze filosofie. Wij zullen onze partners altijd blijven controleren of zij blijven overeenstemmen met onze filosofie.

Onze filosofie

Besparenmetvergelijken.nl vindt het belangrijk dat consumenten op een eenvoudige en gemakkelijke manier kunnen vergelijken. Vergelijk via begrijpelijke modules, zodat u kunt besparen op alle vaste lasten. Wij willen ervoor zorgen dat consumenten geld besparen op hun belangrijkste (en duurste) vaste lasten. Dit willen wij bereiken door alles zo objectief en transparant mogelijk weer te geven. Wij zullen altijd aan onze website blijven ontwikkelen. Wij staan dan ook altijd open voor eventuele feedback van onze bezoekers. Vindt u iets ingewikkeld of omslachtig? Laat het ons weten en wij proberen het nog eenvoudiger te maken.

Ons verdienmodel

Als u een internet abonnement, verzekering, sim only of energie contract afsluit via Besparenmetvergelijken.nl, dan ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de betreffende aanbieder of partner. Dit heeft als resultaat dat wij u kosteloos een objectieve en 100% onafhankelijke vergelijking kunnen aanbieden en verder kunnen ontwikkelen aan onze website.

Onze kernwaarden

  • Idealistisch

    Wij willen dat iedereen kan besparen

  • Verbeteren

    Wij willen steeds blijven doorontwikkelen

  • Meedenkend

    Iedere consument is uniek