Energieprijzen 2020

Energieprijzen 2020

De verwachting is dat de energieprijzen 2020 gaan stijgen ten opzichte van de energieprijzen in 2019. Dit betekent dat het verstandig is om energie te vergelijken! Door uw energieleverancier te vergelijken met alle andere leveranciers op de markt zult u zien dat u enkele honderden euro’s kunt besparen. De energieleveranciers stunten met mooie kortingen om u als nieuwe klant aan te trekken, daar kunt u maximaal van profiteren door jaarlijks te vergelijken en over te stappen.

—-> Start nu direct met energie vergelijken en profiteer van mooie kortingen <—-

Inhoud

Energieprijzen in 2020

De stijging van de energieprijzen in 2019 heeft veel commotie veroorzaakt. Voor iedereen zijn de energieprijzen flink gestegen. Maandelijkse voorschotten van energieleveranciers zijn met enkele tientallen euro’s verhoogd en iedereen schrok wakker van zijn energierekening.

Een goed teken, want overstappen van energie is namelijk veel geld besparen. Een uitspraak die vandaag de dag flink kracht bijgezet kan worden. Nieuwe klanten profiteren van hoge welkomstkortingen van hun nieuwe energieleverancier. Blijf niet langer waar u zit maar start vandaag nog met energie vergelijken!

Minder heffingskorting vanuit de overheid

De heffingskortingen vanuit de overheid op energie zijn verlaagd, dit houdt simpelweg in dat u onderaan de streep een hoger bedrag aan energiekosten overhoudt.

Door deze lagere energiekortingen zal de energierekening in 2020 hoger uitvallen. Ook de energieleveranciers zelf gaan waarschijnlijk in 2020 hun energietarieven verhogen. Dit is echter nog niet met zekerheid te zeggen.

Energieprijzen 2020 laag houden

Niemand wilt te veel betalen voor zijn energiekosten. Daarom is het verstandig scherp te blijven op uw huidige energieleverancier, weet u zeker dat u nog scherpe tarieven heeft?

Vaak stunten energieleveranciers met grote kortingen voor niemand klanten, daar kunt u als consument flink van profiteren. Door energie te vergelijken en over te stappen van energieleverancier kunt u zomaar honderden euro’s per jaar besparen. Door jaarlijks over te stappen weet u zeker dat u in 2020 de laagste energieprijs heeft.

Wilt u nu besparen en overstappen? Controleer wel eerst even of u boetevrij kunt overstappen. Meestal kunt u ieder jaar overstappen. Kies dan ook nooit voor een langer contract dan 1 jaar.

Waarom gaan de energieprijzen 2020 omhoog?

De overheid heeft de heffingskorting op energietarieven verlaagd omdat ze willen dat consumenten zuiniger en bewuster omgaan met hun stroom en gas. Door minder stroom en gas te gebruiken zult u onderaan de streep namelijk minder betalen en energiekosten.

De energieleverancier berekend ieder jaar uw voorschot opnieuw, zodat u achteraf niet voor een onaangename verrassing komt te staan. U zult vast hebben gemerkt dat het voorschotbedrag een flink stuk verhoogd is.

De enige oplossing om te besparen op uw energiekosten is minder stroom en gas gebruiken en overstappen van energieleverancier. Overstappen is heel eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Vergelijk energieleveranciers op Besparenmetvergelijken.nl en voorkom dat u onnodig teveel betaalt. Binnen enkele minuten vindt u de goedkoopste energieleverancier.

1 antwoord
  1. P. zegt:

    waarom kun je nooit ergens de kale kWh prijs van elektriciteit direct zien bij de energieleveranciers en de kale gasprijs, is dat zo moeilijk, dan kun je gelijk zien welke kortingen bepaalde leveranciers geven, de btw en andere belastbare delen zijn bijna overal het zelfde, vind dat de energieleveranciers veel te veel er van uitgaan, van wat je jaarlijks gebruikt, en daarop hun kortingen baseren en geven, korting moet je terug kunnen zien in de kale energie prijzen dus, dat is marktwerking, de rest is gewoon stom gelul

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *