Hoe wij werken

Wat doen wij voor u?

Besparenmetvergelijken.nl is geen tussenpersoon (intermediair) van eender welke aanbieder dan ook welke op onze website wordt vermeld. U sluit zelfstandig het product af bij de desbetreffende aanbieder van uw keuze. Deze aanbieder incasseert vervolgens de afgesproken bedragen en is uw eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen, wijzigingen of schades.

Wij bemiddelen of adviseren u niet. Wij proberen u wel zo goed mogelijk te voorzien van informatie. U maakt zelf uw keuzes en vergelijkt zelfstandig de polisvoorwaarden. Indien u behoefte heeft aan advies en/of aan bemiddeling kunt u contact opnemen met een intermediair. U moet deze intermediair wel betalen voor zijn of haar diensten. Deze kosten maakt u door middel van zelf vergelijken via onze website niet.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In de vergelijkingen op Besparenmetvergelijken.nl staan niet alle aanbieders vermeldt. Wij kunnen alleen de premies/prijzen vergelijken van de aanbieders die toestemming hebben gegeven om vermeldt te willen worden op onze website. Met deze aanbieders hebben wij contracten, zodat wij u van relevante informatie kunnen voorzien. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de vergelijkingen zo volledig mogelijk te maken en te houden.

Hoe vergelijken wij?

Interactieve vergelijker

Op basis van de door u ingevulde gegevens wordt er een selectie gemaakt van verzekeringen die voor u van toepassing zijn. Deze worden getoond in een lijst. De volgorde waarin de verzekeraars in de lijst worden getoond bepaalt u. U kunt kiezen voor een volgorde op basis van de premie van de verzekering (waarbij de goedkoopste bovenaan staat) of de klant beoordeling (waarbij de best beoordeelde bovenaan staat). Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken. De interactieve vergelijkingen worden beheerd en geëxploiteerd door externe partijen onder AFM-vergunning 12042855 of 12042898.

Statische vergelijker

Deze vergelijking komt tot stand door middel van standaard gegevens. Wij vragen hierbij niet om uw persoonlijke gegevens. De genoemde bedragen in deze vergelijking staan op volgorde van prijs (waarbij de goedkoopste vooraan staat) en/of op volgorde van populariteit (waarbij de meest gekozen vooraan staat). U kunt vervolgens zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken. De genoemde bedragen zijn indicatief en kunnen dus sterk afwijken van uw persoonlijke situatie. Genoemde bedragen op website van aanbieder zijn altijd leidend.

Hoe verdienen wij?

Wanneer u via Besparenmetvergelijken.nl doorklinkt naar een aanbieder en daar uw gegevens achterlaat en/of klant wordt ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de betreffende aanbieder. De te ontvangen vergoeding heeft geen invloed op de volgorde van de resultaten op onze website. Ons doel is het informeren van de consument zodat hij/zij nooit onnodig teveel betaalt.