Dierenverzekering vergelijken

Een dierenverzekering vergelijken voor de goedkoopste en beste premie? U hebt er wellicht nog niet bij stil gestaan: uw huisdier verzekeren? Een ongeluk of een ernstige ziekte? Het kan elk huisdier helaas overkomen. Met een dierenverzekering zorgt u voor de zekerheid van een goede dekking tegen een ongeluk en/of medische kosten voor uw huisdier. Wanneer uw huisdier wat gaat mankeren kunnen de kosten al snel oplopen tot zo’n €1.000 of meer! Voorkom situaties waarin u uw maatje niet de behandeling kan laten geven welke hij of zij verdient en verzeker u voor deze hoge kosten. U zal zeker niet de enige zijn welke een rekening van bijvoorbeeld €3000 van de dierenarts krijgt voorgeschoteld. Vergelijk uw huisdierenverzekering en sluit de beste en goedkoopste direct online af.

Dierenverzekering vergelijken
OHRA dierenverzekering vergelijken
OHRA Dierenverzekering
InShared dierenverzekering vergelijken
Inshared Dierenverzekering
HEMA dierenverzekering vergelijken
HEMA Dierenverzekering
Petplan dierenverzekering vergelijken
Petplan Dierenverzekering
Prijs/kwaliteit polis
Consult dierenartsMax €50 per consult
Geregistreerde diergeneesmiddelen
Opname en verblijf dierenkliniekMax 7 dagenMax 7 dagen**
Narcose en operaties
Röntgenonderzoek
Bloedonderzoek
MRI-scan & CT-scanTot max €1500 en daar 50% van50% vergoeding2
Chemotherapie en radiotherapieAanvullend te verzekerenTot max €3000 en daar 50% vanAanvullend te verzekerenAanvullend te verzekeren
Dwang- en sondevoedingMax 7 dagenniet duidelijkMax 7 dagen
Reinigen tanden en kiezenAanvullend te verzekerenMax €600 per 2jaarAanvullend te verzekeren2
Aandoeningen aan ellebogen en heupen3Alleen eerste (advies)consultAlleen eerste (advies)consultTot 15kg
Verbandmiddelen, prothesen en implantatenniet duidelijk
Eigen bijdrage20%50% tot 15%€45 per declaratie50% tot 15%
Maximale vergoeding€2500 tot €500€3500€3000€3000 tot €5000
Maandpremie vanaf***OHRA dierenverzekering

Kat: €9,78
Hond: €12,23

InShared dierenverzekering

Kat: €11,62
Hond: €15,44

HEMA dierenverzekering

Kat: €9,53
Hond: €12,09

Petplan dierenverzekering

Kat: €10,17
Hond: €13,30

Populair
62% koos Ohra!

1 Indien langer dan 6 maanden hetzelfde geneesmiddel is uw eigen bijdrage 50%
2 Vanaf verzekeringspakket “plus”.
3 Alleen bij verzekeringspakket “top”
* Chemo- en radiotherapie zijn wel verzekerd bij pakket “bewust”. Bij pakket “comfort” aanvullend te verzekeren. Bij pakket “bewust” geld een extra eigen risico van €100, €150, of €200 per 90 dagen wat u zelf kan kiezen.
** Vanaf pakket “plus” wel onbeperkt
*** Getoonde premies zijn gebaseerd op het volgende:
Kat: Europese korthaar reu van 0 jaar oud en gekozen voor de goedkoopste kattenverzekering van de aanbieder
Hond: Jack Russel reu van 0 jaar oud en gekozen voor de goedkoopste hondenverzekering van de aanbieder.

Huisdierenverzekering

Online dierenverzekering vergelijken

Online uw dierenverzekering vergelijken helpt u om verantwoord te kunnen kiezen tussen de verschillende verzekeraars, welke uw huisdier kunnen verzekeren. Hierboven hebben wij overzichtelijk de verschillende huisdierenverzekeraars in een overzicht gezet. Buiten de premie is natuurlijk ook belangrijk wat een verzekering inhoudelijk te bieden heeft. Wij hebben voor u de belangrijkste zaken overzichtelijk genoteerd, zodat u eenvoudig de goedkoopste dierenverzekering kan vergelijken. De dierenverzekering kan u eenvoudig online afsluiten voor de goedkoopste premies. Ook huisdieren verdienen de beste zorg, bespaar op uw premie en vergelijk dierenverzekeringen op voorwaarden en premie.

Wil u graag specifieker vergelijken?

Hondenverzekering vergelijken
Kattenverzekering vergelijken

Huisdierenverzekering

Uw huisdier is onderdeel van het gezin. Daarom wilt u graag uw huisdier de best mogelijke zorg bieden. Met een huisdierenverzekering kunt u de ziektekosten van uw dier verzekeren, zo komt u nooit voor hoge kosten te staan.

Uw hond of kat kan van alles gebeuren. Uw hond eet per ongeluk zijn balletje op of uw hond of kat breekt zijn poot. Tegen al deze onverwacht medische kosten bent u verzekerd als u een huisdierenverzekering hebt afgesloten.

Wat is een dierenverzekering?

Een dierenverzekering is vergelijkbaar met een zorgverzekering voor de mens. Met een dierenverzekering verzekerd u uw huisdier voor kosten die voort kunnen komen uit een ongeval en/of wanneer uw huisdier ziek word. Dit is dus vergelijkbaar met de zorgverzekering voor de mens. Vaak word vergeten dat de kosten van de dierenarts tegenwoordig ook flink kunnen oplopen. U moet er toch niet aan denken dat u uw geliefde huisdier niet de zorg kan bieden en geven die hij of zij verdient? Met de dierenverzekering weet u zeker dat u nooit voor financiële problemen komt te staan, wanneer u uw huisdier naar de dierenarts moet brengen.

Welke dierenverzekering?

Als u een dierenverzekering wilt afsluiten dan bent u natuurlijk op zoek naar de beste. Maar welke dierenverzekering is nu het best? Dit is per situatie en dier anders, net zoals bij mensen kan de zorg voor ieder dier anders zijn. Het is dus belangrijk om na te gaan aan welke zorg uw dier behoefte heeft. Zoals u begrijpt hoeft de dierenverzekering die uw buurman heeft afgesloten niet de beste dierenverzekering voor uw huisdier te zijn.