Kattenverzekering vergelijken

Een kattenverzekering vergelijken voor de beste en goedkoopste premie? Wellicht heeft u er nog niet bij stil gestaan: uw kat verzekeren? Uw kat kan verongelukken of een ernstige ziekte oplopen, maar uw kat kan ook een stommiteit uithalen waardoor u genoodzaakt bent uw dierenarts te moeten bezoeken. De kosten van een dierenarts kunnen behoorlijk hoog oplopen tot soms wel duizenden euro’s. Voor deze hoge kosten kan u uw kat verzekeren met een kattenverzekering.

Voorkom situaties waarin u uw maatje niet de behandeling kan laten geven welke hij of zij verdient en verzeker u voor deze hoge kosten. Vergelijk uw kattenverzekering en sluit de beste en goedkoopste direct online af.

Kattenverzekering vergelijken
OHRA kattenverzekering vergelijken
OHRA Kattenverzekering
Inshared kattenverzekering vergelijken
Inshared Kattenverzekering
Hema kattenverzekering vergelijken
HEMA Kattenverzekering
Petplan kattenverzekering vergelijken
Petplan Kattenverzekering
Prijs/kwaliteit polis
Consult dierenartsMax €50 per consult
Geregistreerde diergeneesmiddelen
Opname en verblijf dierenkliniekMax 7 dagenMax 7 dagen**
Narcose en operaties
Röntgenonderzoek
Bloedonderzoek
MRI-scan & CT-scanTot max €1500 en daar 50% van50% vergoeding2
Chemotherapie en radiotherapieAanvullend te verzekerenTot max €3000 en daar 50% vanAanvullend te verzekerenAanvullend te verzekeren
Dwang- en sondevoedingMax 7 dagenNiet aangegeven op website en/of voorwaardenMax 7 dagen
Reinigen tanden en kiezenAanvullend te verzekerenMax €600 per 2jaarAanvullend te verzekeren2
Aandoeningen aan ellebogen en heupen3Alleen eerste (advies)consultAlleen eerste (advies)consultTot 15kg
Verbandmiddelen, prothesen en implantatenJa, behalve bij revalidatie
Prothesen worden nooit vergoed
Eigen bijdrage20%50% tot 15%€45 per declaratie50% tot 15%
Maximale vergoeding€2500 tot €5000€3500€3000€3000 tot €5000
Maandpremie vanaf***OHRA kattenverzekering

€9,78

Inshared kattenverzekering

€11,62

Hema kattenverzekering

€9,53

Petplan kattenverzekering

€10,17

Populair
71% koos Ohra!

1 Indien langer dan 6 maanden hetzelfde geneesmiddel is uw eigen bijdrage 50%
2 Vanaf verzekeringspakket “plus”.
3 Alleen bij verzekeringspakket “top”
* Chemo- en radiotherapie zijn wel verzekerd bij pakket “bewust”. Bij pakket “comfort” aanvullend te verzekeren. Bij pakket “bewust” geld een extra eigen risico van €100, €150, of €200 per 90 dagen wat u zelf kan kiezen.
** Vanaf pakket “plus” wel onbeperkt.
*** Getoonde premies zijn gebaseerd op een kat van 0 jaar, verzekerd met de meest goedkope kattenverzekering van de aanbieder.

Kattenverzekeringen vergelijken

Kattenverzekeringen vergelijken helpt u om een verantwoorde keuze te kunnen maken tussen de verschillende kattenverzekeringen die worden aangeboden. Hierboven ziet u overzichtelijk alle kattenverzekeraars op een rij. Buiten de premie welke u maandelijks betaald, is het ook belangrijk wat een kattenverzekering inhoudelijk te bieden heeft. De belangrijkste zaken hebben wij getracht in bovenstaand overzicht weer te geven, zodat u eenvoudig de goedkoopste kattenverzekering kan vergelijken. De kattenverzekering kan u eenvoudig online afsluiten voor de goedkoopste premies. Ook katten verdienen de beste zorg, bespaar op uw premie en vergelijk kattenverzekeringen op voorwaarden en premie.

Voorwaarden van de kattenverzekering vergelijken

Het is belangrijk om niet alleen van de maandpremie uit te gaan bij het vergelijken van uw kattenverzekering. Wanneer u gaat vergelijken is het belangrijk om alle voorwaarden goed doorgenomen te hebben. Aangezien wij weten dat dit behoorlijk wat tijd vergt, hebben wij voor u de belangrijkste voorwaarden in bovenstaand schema vergeleken. Vergelijk de voorwaarden welke voor u belangrijk zijn en maak een selectie van de verzekeringen welke voor u het best aansluiten.

Wanneer u nog 2 of 3 kattenverzekeringen hebt waar u tussen twijfelt, kan u eenvoudig een premie berekening maken op de website van de verzekeraar. Op deze manier kan u de premie specifiek gericht op uw kat meenemen in uw beslissing. Op basis van prijs en voorwaarden raden wij u de kattenverzekering van Ohra of Proteq dier en zorg aan. Voordat u definitief een keuze gaat maken adviseren wij u om de algemene voorwaarden van de betreffende kattenverzekering goed door te nemen, om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Kattenverzekering