Over ons

Op BesparenmetVergelijken.nl kunt u een uiteenlopend assortiment aan vaste lasten vergelijken. Wij bieden u graag een informatief inzicht in bijvoorbeeld uw: zorgverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering, energie, sim only of uw internet verbinding

Hoe vergelijkt BesparenmetVergelijken.nl?

De vergelijkingen die u op onze website zal vinden zijn altijd 100% onafhankelijk. Wij houden van objectiviteit en zullen dit altijd blijven doorvoeren in onze vergelijkingen. Onze vergelijkingen worden gerangschikt van goedkoopste naar duurste. Een aantal vergelijkingen op onze website worden in samenwerking gedaan met partners waar wij een nauwe samenwerking mee zijn aangegaan. Deze partners hebben wij bij het selecteren aan strenge eisen onderworpen of zij voldoen aan onze filosofie. Wij zullen onze partners altijd blijven controleren of zij blijven overeenstemmen met onze filosofie.

Onze Filosofie

BesparenmetVergelijken.nl vind het belangrijk dat consumenten op een makkelijke manier kunnen vergelijken van uiteenlopende vaste lasten. Wij willen ervoor zorgen dat consumenten geld besparen op hun belangrijkste (en duurste) vaste lasten. Dit willen wij bereiken door alles zo objectief en transparant mogelijk weer te geven. Wij zullen altijd aan onze website blijven ontwikkelen. Wij stellen eventuele feedback van onze bezoekers dan ook graag op prijs.

Ons verdienmodel

Als u een internet abonnement, verzekering, sim only of energie contract afsluit via BesparenmetVergelijken.nl, dan ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de betreffende aanbieder of partner. Dit heeft als resultaat dat wij u kosteloos een objectieve en 100% onafhankelijke vergelijking kunnen aanbieden, ontwikkelen aan onze website en ondersteuning kunnen bieden per e-mail. Let op wegens een verstrengde regelgeving mogen wij u helaas niet meer van persoonlijke adviezen voorzien.

Onze kernwaarden

  • Idealistisch

    Wij willen dat iedereen kan besparen

  • Verbeteren

    Wij willen steeds blijven doorontwikkelen

  • Meedenkend

    Iedere consument is uniek