Hondenverzekering vergelijken

Een hondenverzekering vergelijken voor de beste en goedkoopste premie? Wellicht heeft u er nog niet over nagedacht: uw hond verzekeren? Uw hond kan betrokken raken bij een ongeluk of een ernstige ziekte oplopen. Iedere hond kan dit helaas overkomen, ook uw hond. Met een hondenverzekering kan u uw hond verzekeren tegen deze soms zeer hoog oplopende dierenarts kosten.

Een dierenartsrekening kan al snel oplopen tot duizenden euro’s! Voorkom situaties waarin u uw hond niet de behandeling kan laten geven welke uw maatje verdient en voorkom deze hoge kosten door een hondenverzekering af te sluiten. Vergelijk uw hondenverzekering hieronder op meerdere voorwaarden en sluit de goedkoopste en beste hondenverzekering direct online af.

Hondenverzekering vergelijken
OHRA hondenverzekering vergelijken
OHRA Hondenverzekering
InShared hondenverzekering vergelijken
Inshared Hondenverzekering
HEMA hondenverzekering vergelijken
HEMA Hondenverzekering
Petplan hondenverzekering vergelijken
Petplan Hondenverzekering
Prijs/kwaliteit polis
Consult dierenartsMax €50 per consult
Geregistreerde diergeneesmiddelen
Opname en verblijf dierenkliniekmax 7 dagenMax 7 dagen**
Narcose en operaties
Röntgenonderzoek
Bloedonderzoek
MRI-scan & CT-scanTot max €1500 en daar 50% van50% vergoeding2
Chemotherapie en radiotherapieAanvullend te verzekerenTot max €3000 en daar 50% vanAanvullend te verzekerenAanvullend te verzekeren
Dwang- en sondevoedingMax 7 dagenniet duidelijkMax 7 dagen
Reinigen tanden en kiezenAanvullend te verzekerenMax €600 per 2jaarAanvullend te verzekeren2
Aandoeningen aan ellebogen en heupen3Alleen eerste (advies)consultAlleen eerste (advies)consultTot 15kg
Verbandmiddelen, prothesen en implantatenniet duidelijk
Eigen bijdrage20%50% of 15%€45 per declaratie50%, 25% of 20%
Maximale vergoeding€2500 tot €5000€3500€3000€3000 tot €5000
Maandpremie vanaf***OHRA hondenverzekering

€12,23

InShared hondenverzekering

€15,44

HEMA hondenverzekering

€12,09

Petplan hondenverzekering

€16,56

Populair
66% koos Ohra!

1 Indien langer dan 6 maanden hetzelfde geneesmiddel is uw eigen bijdrage 50%
2 Vanaf verzekeringspakket “plus”.
3 Alleen bij verzekeringspakket “top”
* Chemo- en radiotherapie zijn wel verzekerd bij pakket “bewust”. Bij pakket “comfort” aanvullend te verzekeren. Bij pakket “bewust” geld een extra eigen risico van €100, €150, of €200 per 90 dagen wat u zelf kan kiezen.
** Vanaf pakket “plus” wel onbeperkt
*** Getoonde premies zijn gebaseerd op een Jack Russel reu van 0 jaar oud en gekozen voor de goedkoopste hondenverzekering

Hondenverzekeringen vergelijken

Hondenverzekeringen vergelijken

Hondenverzekeringen vergelijken helpt u om een verantwoorde keuze tussen de verschillende hondenverzekeringen te maken. In onze vergelijking ziet u overzichtelijk hoe de belangrijkste zaken met betrekking tot een hondenverzekering bij iedere verzekeraar geregeld zijn. Buiten de premie zijn natuurlijk de inhoudelijke voorwaarden net zo belangrijk. Bekijk wat voor u het belangrijkste is, maak premieberekeningen bij de hondenverzekeraars van uw keuze en weeg de premie af tegen de voorwaarden. Kies op deze manier voor de beste hondenverzekering en sluit direct online af. Ook uw hond verdient de beste zorg, bespaar op uw premie en vergelijk hondenverzekeringen op voorwaarden en premie.

Wat is een hondenverzekering?

Met een hondenverzekering kan u uw hond net als uzelf verzekeren tegen ziektekosten die voort kunnen vloeien uit ziekte en/of een ongeluk. Wanneer uw hond veel voor u waard is en u uzelf wil verzekeren tegen onverwachte hoge dierenartskosten is een hondenverzekering bij uitstek geschikt voor u. De hondenverzekering kan u vergelijken met de zorgverzekering voor de mens.

De dierenarts kosten voor uw hond kunnen hoog oplopen wanneer hij of zij een ernstige ziekte oploopt. Dit kan helaas iedere hond overkomen. U moet er toch niet aan denken dat u uw trouwe maatje niet de zorg kan bieden en geven die hij of zij verdient? Met de hondenverzekering weet u zeker dat u nooit voor financiële problemen komt te staan, wanneer u uw hond naar de dierenarts moet brengen.

Hondenverzekering