Nieuwe auto verzekeren

Nieuwe auto verzekeren

U heeft een nieuwe auto gekocht en bent natuurlijk apetrots op uw nieuwe aankoop, maar hoe regelt u de verzekering? Online is het heel eenvoudig en goedkoop om uw nieuwe auto te verzekeren. U bent direct verzekerd op de door u gewenste dag. Vergelijk autoverzekeringen en betaal niet onnodig teveel.

Welke autoverzekering kiezen?

Allrisk

Bij een nieuwe auto ligt de All Risk autoverzekering voor de hand. Met Allrisk weet u zeker dat schade aan uw auto vergoed word. Ook autoschade van een botsing of aanrijding die u zelf veroorzaakt heeft word vergoed.

Allrisk is eveneens een verstandige keuze wanneer u schade aan uw eigen auto niet zelf kunt of wil betalen. Of wanneer u niet zelf de middelen heeft om een soortgelijke auto terug te kunnen kopen na een ongeluk.

WA plus

Bij nieuwe auto’s tot 4 jaar oud is verstandig deze Allrisk te verzekeren, in enkele gevallen kan u echter kiezen voor de WA Plus, dit adviseren wij alleen bij onderstaande gevallen:

 • U beschikt over de financiële middelen om zonder problemen een nieuwe auto te kunnen kopen
 • U kunt de schade aan uw auto gemakkelijk zelf betalen
 • U heeft de auto niet gekocht op afbetaling en u kunt de auto gemakkelijk missen

Financiële zekerheid met Allrisk

Een schade aan uw auto is natuurlijk nooit leuk, maar zeker met een nieuwe auto bent u extra voorzichtig en wil u deze goed verzekerd hebben. Hoe hoger de dagwaarde van uw auto, hoe belangrijker is om deze met een Allrisk autoverzekering te verzekeren.

Heeft u uw auto op afbetaling gekocht en is deze nog niet volledig afbetaald? Ook dan is het sterk aan te raden om deze Allrisk te verzekeren. Raakt uw auto namelijk total loss door eigen schuld? Dan ontvangt u hier geen vergoeding voor wanneer u niet Allrisk verzekerd bent en blijft u met een restschuld zitten. Tevens zal u een nieuwe auto zelf moeten financieren, wat betekend dat u in de problemen kan komen.

Rijdt u zelf tegen een paaltje of hebt u ineens schade op uw auto waarvan u geen idee heeft waar deze vandaan komt? Geen probleem wanneer u allrisk verzekerd bent krijgt u de schade gewoon vergoed. De Allrisk Autoverzekering biedt u de meeste financiële zekerheid.

Wat vergoed WA plus precies?

Met WA Plus, ook wel WA + of WA Beperkt Casco genoemd bent u verzekerd tegen een aantal extra zaken ten opzichte van de normale WA verzekering, maar zeker niet zo uitgebreid verzekerd als met Allrisk.

WA Plus vergoed schades als:

 • Ruitschade
 • Schade door brand
 • Schade door vandalisme
 • Diefstal, inbraak en joyriding
 • Schade door storm, hagel en overstroming
 • Schade door aanrijding van loslopende dieren of vogels

WA Plus vergoed niet de volgende schades, welke wel door de Allrisk dekking vergoed worden:

 • Slippen en omslaan van uw auto
 • Te water raken van uw auto
 • Een aanrijding die u zelf veroorzaakt

Bent u financieel in staat om gemakkelijk zelf bovenstaande schades te betalen of een nieuwe auto te kopen? Dan kan WA Plus voor u de beste keuze zijn.

Nieuwe auto verzekeren

Uw nieuwe auto direct verzekeren met een goedkope autoverzekering? Online een autoverzekering vergelijken is gemakkelijk, snel en simpel geregeld. Vergelijk de goedkoopste en beste autoverzekeringen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *