Welk abonnement past bij mij?

Welk telefoon abonnement bij u past ontdekt u eenvoudig met onze vergelijker. Selecteer en/of zoek linksbovenaan uw favoriete mobiele telefoon(s) en kies daarna hoeveel belminuten en MB’s u minimaal wenst. Vervolgens kunt u eenvoudig het goedkoopste telefoon abonnement afsluiten.

Veel succes.


Welke mobiele telefoon

Weet u nog niet zo goed welke mobiele telefoon u moet kopen? Dan is het verstandig een keuze te maken uit de best verkopende mobiele telefoons. De populairste mobiele telefoons zijn de iPhone 6, iPhone 7, iPhone 7 plus, Samsung galaxy S8, Samsung galaxy S7 of de Samsung galaxy S6.

Welke telefoon past bij mij?

Welke telefoon het best bij u past is een zeer persoonlijke vraag. Het is sowieso verstandig om een keuze te maken uit één van bovenstaande telefoons. U zou kunnen kijken welk abonnement het best aansluit bij uw verwachtingen van de maximale prijs.

Tegenwoordig is het namelijk zo dat u betaald voor een sim only abonnement en daar bovenop nog een maandelijks bedrag betaald voor het toestel zelf. Dit bedrag is afhankelijk van wat de losse nieuwwaarde van het toestel is. Wanneer u dus geen waarde hecht aan het allernieuwste toestel, dan kan het slim zijn om voor een wat ouder model te gaan. Zo zullen de kosten voor uw telefoon abonnement een stuk voordeliger uitvallen.