Beste koffiemachine

Beste koffiemachine 2019

Wat is de beste koffiemachine van 2019? De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar koffiemachines, espressomachines, koffiezetapparaten, koffie cup automaten en koffiepad automaten. Lees hier over de resultaten van de koffiemachine en espressomachine test en ontdek de beste koffiemachines van dit moment.

Getest: Koffiemachines / espressomachines
Getest door en publicatie test: De Consumentenbond, oktober 2016

Beste uit de test: De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS
Beste koop: Philips 3000 HD8821/01
Beste koop cappuccino: Saeco PicoBaristo SM5473/10

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.

Koffiemachines / espressomachines vergelijken

Met een espressomachine kan tegenwoordig meer dan alleen espresso gezet worden, daarom spreken we vaak over een koffiemachine in de volksmond. Met een espressomachine zet u namelijk in een handomdraai ook normale koffie of allerlei koffiespecialiteiten. Enkele voorbeelden van koffiespecialiteiten zijn de bekende latte macchiato of een lekkere cappuccino.

Met zowel een espressomachine als een koffiemachine wordt dus altijd hetzelfde apparaat bedoeld. Het is maar net hoe het beestje wordt genoemd.

Beste koffiemachine test Consumentenbond

Om te achterhalen welke koffiemachine als beste koop of als beste getest uit de test rolt, heeft de Consumentenbond elk gangbaar model koffiemachine uitgebreid getest. Bij de meeste volautomaat koffiemachines kan koffie gezet worden met zowel koffiebonen als filterkoffie.

Met één druk op de knop heeft u een verse kop koffie. Maar niet alleen koffie, veel volautomatische koffiemachines zetten eveneens een espresso en vaak ook een cappuccino of latte macchiato. Lees snel verder en bestel direct zonder moeite de beste koffiemachine van dit moment!

Beste koffiemachine

De beste koffiemachine voor thuis is volgens de Consumentenbond de De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS. De De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS is een volautomatische koffiemachine, welke een dynamisch design, state-of-the-art koffiezettechnologie en gebruikersgemak perfect combineert. U kan met deze espressomachine alle kanten uit, werkelijk iedere soort koffie- of melkspecialiteit kan u eenvoudig zetten met dit apparaat, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en smaak. Deze machine beschikt zelfs over een exclusieve chocolade functie. Laat al uw unieke wensen stijlvol en smaakvol vervullen door deze zeer luxe espressomachine.

Met de speciaal ontwikkelde app van De’Longhi bedient u deze machine zelfs vanaf afstand. Via deze app kunt u een volledige koffie specialiseren naar uw eigen wens. Kortom u haalt met de De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS de ultieme koffiemachine van dit moment binnenshuis, welke van alle moderne snufjes voorzien is.

De De’Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS is in oktober 2016 verkozen tot beste uit de test door de Consumentenbond met een 8,4 als testoordeel. De kwaliteit van de opgeschuimde melk krijgt een 10, het gebruiksgemak een 8,9, de temperatuur van de koffie een 9,2 en het kleurendisplay een 9,5. Met dit testoordeel onderstreept de Consumentenbond nog eens dat u met deze machine een waar kwaliteitsproduct in huis haalt, welke het hart van elke koffieliefhebber sneller zal doen laten kloppen!

Beste koop koffiemachine

De beste koop koffiemachine voor thuis volgens de Consumentenbond is de Philips 3000 HD8821/01. De Philips 3000 HD8821/01 is een volautomatische koffiemachine welke een smaakvolle kop koffie kan zetten. Weliswaar niet zo luxe als de best geteste machine, maar voor de prijs krijgt u een zeer degelijke machine.

Beste koop koffiemachine

Deze koffiemachine zet met één druk op de knop een koffie of een espresso en met het stoompijpje schuim je melk op voor een cappuccino of latte macchiato.

De Philips 3000 HD8821/01 is in oktober 2016 verkozen tot Beste Koop door de Consument met een 8,1 als testoordeel. De kwaliteit van de opgeschuimde melk krijgt een 10, het gebruiksgemak een 8,5 en de temperatuur van de koffie een 9,4.

Beste koop koffiemachine cappuccino

De beste koop koffiemachine waarmee u cappuccino zet met één druk op de knop? Drinkt u graag cappuccino en latte macchiato? En wilt u geen gedoe met een stoompijpje zoals bij de Philips 3000 HD8821/01? De Saeco PicoBaristo SM5473/10 heeft een geïntegreerde melkreservoir. Het schuimt de melk automatisch op en giet het in uw kopje. Stel naar eigen voorkeur de temperatuur, sterkte en maalgrootte in. Zo zet u de perfecte cappuccino of koffie zoals u hem het liefst drinkt. Deze Saeco PicoBaristo SM5473/10 is niet door de Consumentenbond als beste koop aangewezen, maar wordt op verschillende sites als beste koop aangewezen wanneer u geen stoompijpje wilt en ook niet de hoofdprijs wilt betalen.

Beste koop koffiemachine cappuccino

De Saeco PicoBaristo SM5473/10 heeft een automatische reinigingsfunctie voor het melksysteem en het melkreservoir klikt u in één handbeweging los van de machine. Zo kunt u de melk in de koelkast bewaren wanneer u de machine niet gebruikt. Dit apparaat is leverbaar in twee kleuren, te weten zwart of zilver. Klik op onderstaande link om deze koffiemachine te bekijken.

Saeco PicoBaristo SM5473/10

Koffiemachine bonen kopen

Ook de bonen of gemalen koffie voor uw koffiemachine kan u eenvoudig vanuit uw luie stoel online bestellen. De beste en lekkerste koffiebonen en gemalen koffie (voor een goede prijs) besteld u eenvoudig bij Koffie thee plaza. Koffie thee plaza is dé online koffiespecialist waar u terecht kan voor zowel koffiebonen als gemalen koffie van de hoogste kwaliteit voor de lekkerste koffie.

Bij Koffie thee plaza zijn alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen te vinden tegen een zeer scherpe prijs. Koffie thee plaza is één van de grootste webwinkels in koffiebonen en gemalen koffie. Hierdoor zijn de koffiebonen en gemalen koffie van Koffie thee plaza zeer scherp geprijsd.

Ook wanneer u niet weet welke koffiemelange of koffieboon u het lekkerst vind kan u bij Koffie thee plaza terecht, zij bieden u namelijk ook verschillende proefpakketten aan, zodat u de verschillende koffiemelanges en koffiebonen eerst kan ontdekken.

Het koffie assortiment van Koffie thee plaza bestaat uit nationale en internationale zeer gerenommeerde koffiemerken, welke zij direct uit voorraad kunnen leveren. Het assortiment bestaat onder meer uit koffiebonen, cafeïne vrije koffie, gemalen koffie en koffiepads. Koffie thee plaza beleverd particulieren, horeca en bedrijven die graag willen genieten van heerlijke koffie.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van koffiemachines door De Consumentenbond. Besparenmetvergelijken.nl heeft geen binding met deze organisatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *