Led lampen kopen

LED lampen kopen

Led lampen kopen is een ideale methode om energiezuinig te verlichten. Led lampen zijn tegenwoordig een prima vervanger voor uw traditionele gloeilamp of halogeenlamp. Led lampen zijn tegenwoordig dermate ver doorontwikkeld dat ze dezelfde warme kleuren als traditionele gloeilampen of halogeenlampen hebben. Natuurlijk is wel zaak om een goede kwaliteit led lamp te kopen. De verlichting in- en om uw woning kunnen een behoorlijke kostenpost op uw energierekening zijn.

Het kan dus een goed idee zijn om hier eens realistisch naar te gaan kijken. Er valt behoorlijk wat te besparen op elektriciteit met de juiste verlichting. Wij laten u zien waar u op dient te letten of ga direct via onderstaande knop naar de beste webshop om led lampen te kopen.


Led verlichting kopen

Welke verlichting moet ik vervangen?

Een aantal populaire en veel gebruikte lampen zoals: gloeilampen, halogeenlampen en halogeenspots worden nog altijd in grote getale toegepast in de Nederlandse woningen. Het gebruik van deze lampen is helaas totaal niet energiebewust. Wanneer u zou overstappen op Led verlichting zal een gemiddeld huishouden al snel zo’n € 50 tot € 100 kunnen besparen.

Waarom omschakelen naar Led lampen?

Zo waren vroeger vooral spaarlampen het “groene” alternatief voor gloeilampen, zijn er nu gelukkig heel wat betere alternatieven op de markt. Spaarlampen staan vooral bekend om de lange “opwarmtijd” die bij veel mensen voor irritatie zorgt. Natuurlijk kan dat niet de bedoeling zijn van op een prettige manier besparen.

Tegenwoordig zijn er de LED lampen op de markt. Deze zeer energiezuinige vorm van verlichting is de laatste jaren steeds verder door ontwikkeld. Zo gaven de eerste led lampen nog een heel blauwachtig licht, wat niemand in huis wilde hebben. Tegenwoordig is de led verlichting een heel stuk verder ontwikkeld en zijn ze bijna niet meer van halogeen verlichting en halogeen spots te onderscheiden.

Welke voordelen bieden LED lampen?

LED lampen hebben op een aantal fronten veel voordelen. De belangrijkste zijn de levensduur van een LED lamp en het veel mindere verbruik. De levensduur is zo’n 40 maal langer dan traditionele verlichting en het verbruik is minimaal 80% lager. Dit betekend dat u zowel in de energiekosten als in de aanschaf zal besparen, een LED lamp is namelijk niet 40 keer zo duur.

Buiten bovenstaande voordelen zijn in LED lampen geen milieuonvriendelijke stoffen aanwezig, is de lichtopbrengst tegenwoordig net zo hoog of zelfs hoger dan halogeen en zijn ze infrarood en UV vrij. Bovendien heeft het aan- en uitschakelen geen invloed op de levensduur van LED lampen, dit in tegenstelling tot alle andere lichtbronnen.

LED lampen zijn de toekomst!

Nu duidelijk is dat LED lampen een goede ontwikkeling doormaken is het tijd om eens in te gaan op de toekomst van de LED lamp. De LED technologie zal steeds goedkoper worden en steeds verder doorontwikkeld worden terwijl de energieprijzen zullen blijven stijgen. Dit zal als resultaat hebben dat het steeds meer zal gaan lonen om over te stappen op LED lampen. Veel experts zeggen dat LED verlichting de toekomst zal zijn en wij geloven daar dan ook heilig in. Wij passen de LED lampen al met succes toe en zijn er zeer tevreden over.

LED lampen kopen

Wil u ook graag Led lampen kopen en besparen op uw energierekening? U zal het meteen merken aan uw energieverbruik en behoorlijk wat geld terug kunnen verwachten op uw volgende jaarafrekening.

Wij begrijpen dat u graag goedkoop en met uitstekende service geholpen wilt worden bij de aanschaf van uw LED verlichting. Wij hebben uitstekende ervaringen met ledshop-groenovatie.com. Deze webshop is de goedkoopste webshop welke wij hebben kunnen vinden en ook op de service hebben wij niks aan te merken.

Deze webshop heeft een aantal vooruitstrevende garanties, namelijk:

  1. Voor 16.00u besteld is zelfde dag verzonden.
  2. 60 dagen bedenktijd
  3. 2.5 jaar garantie
  4. gratis verzending vanaf €20
  5. Kwantumkortingen (hoe meer u besteld hoe goedkoper)
  6. Webshop keurmerk

Nog meer besparen?

Als u nog meer wilt besparen kunt u via vergelijkingssite Besparenmetvergelijken.nl uw vaste lasten vergelijken. Wij vergelijken verzekeringen, energie, sim only, telefoon abonnementen en internet en tv.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *