Welk internet abonnement

Welk internet abonnement past bij mij

Voordat u gaat vergelijken dient u de keuze te maken welk internet abonnement het beste bij u past. Wilt u alleen internet, alleen (digitale) televisie, digitale televisie en internet, vast bellen en internet of toch liever een alles in 1 abonnement? Hieronder zullen wij u exact uitleggen welk abonnement u het beste kunt kiezen. U kunt kiezen uit de volgende internet abonnementen:


Alleen internet

Als u geen of weinig tv kijkt en niet belt met een vaste telefoon, dan is alleen internet ideaal voor u. Er zijn internet abonnementen met verschillende snelheden beschikbaar. U dient de snelheid aan te passen op uw internetgedrag om met plezier gebruik te maken van uw internet verbinding. Twijfelt u welke snelheid voor u goed is? Neem dan het goedkoopste internet abonnement, upgraden naar een sneller internet abonnement kan later altijd nog, downgraden naar een minder snel abonnement kan meestal niet.

  • Indien u alleen websites bezoekt, mails verstuurd en soms wat chat. Dan zou een internet abonnement met minimaal 8mb voldoende voor u moeten zijn.
  • Wanneer u veelvuldig gemiste televisie programma’s terug kijkt, YouTube gebruikt, veel Skype gebruikt en/of regelmatig wat download. Dan zou u een internet abonnement met minimaal 20mb moeten kiezen.
  • Wanneer u echt veel download, gaat online-gamen of wanneer u gewoon graag een snelle internet verbinding wilt hebben, bijvoorbeeld wanneer u de internet verbinding met meerdere deelt. Dan is een internet abonnement met minimaal 40mb aan te raden. Ook kunt u kijken naar kabel- of glasvezel internet. Deze kunnen snellere snelheden halen dan het goedkopere ADSL internet.

Alleen digitale tv

Er zijn mensen die weinig tot niets hebben met internet, deze mensen zouden voor een abonnement met alleen tv kunnen kiezen. Als u een abonnement wilt zonder bellen en internet (zonder extra te betalen) dan kunt u alleen terecht bij Ziggo. Bij alle andere internetproviders krijgt u er namelijk automatisch internet bij, waar u ook voor dient te betalen.

Internet en bellen

Als u naast internet ook graag een vast bellen abonnement wilt, dan is dit pakket uitermate geschikt voor u. Bij het vast bellen kan gekozen worden voor aanvullende bel abonnementen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor onbeperkt bellen. Deze aanvullende diensten bestaan uit 2 soorten. U heeft een variant waar u alleen door de weeks in de avond vanaf 19:00uur en in het weekend gratis kunt bellen. Ook is er een variant waarbij u op elk moment van de dag onbeperkt kunt bellen. Bij de meeste providers kunt u onbeperkt bellen naar zowel vaste als mobiele nummers.

Internet en tv

Internet en tv is veruit het populairste internet abonnement. De meeste Nederlanders kiezen ervoor om geen vast bellen meer te gebruiken. Tegenwoordig hebben steeds meer Nederlanders een mobiele telefoon met een abonnement, als er gebeld moet worden wordt deze daarvoor ingezet. Met een internet en tv abonnement kunt u kiezen voor verschillende internet snelheden en televisie mogelijkheden. We behandelen hieronder de televisie mogelijkheden waartussen u kunt kiezen:

  • Analoge tv: Analoge tv wordt niet meer aangeboden in combinatie met internet. Analoge tv is verouderd en zal verdwijnen.
  • Digitale tv: Digitale tv is de opvolger van analoge tv. Digitale tv heeft een mooiere beeldkwaliteit en een betere geluidskwaliteit dan analoog. In de meeste gevallen kunt u in HD-kwaliteit tv kijken.
  • Interactieve digitale tv: Met interactieve tv kunt u live pauzeren, terugspoelen, opnemen of kijkt u een programma op een later tijdstip vanaf het begin terug.

Alles in 1

Met een alles in 1 pakket combineert u alle voordelen in 1 voordelig pakket. Met een alles in 1 pakket heeft u internet, tv en bellen in 1 pakket. Het grootste voordeel van een alles in 1 pakket is dat u extra korting krijgt van de internetproviders, omdat u alles in 1 pakket afneemt. Voor uw eigen overzicht is dit ook gemakkelijk, u ontvangt nu namelijk alles op 1 factuur. Vergelijk de alles in 1 pakketten op prijs, internetsnelheid, aantal digitale televisie zenders en belkosten.

Drie losse abonnementen voor internet, tv en bellen is altijd duurder dan een alles in 1 pakket. Vergelijk alles in 1 pakketten gemakkelijk op deze website.

Conclusie

Maak gebruik van onze internetvergelijker. Vul uw gegevens in en selecteer of u een los abonnement wilt of een alles in 1 pakket. Via onze internet vergelijker zult u altijd goedkoper uit zijn dan rechtstreeks bij de internet provider zelf. Tevens bieden wij u een laagste prijs garantie aan.

Weet u nog niet welke internet provider de beste keuze is? Lees dan welke internet provider u het beste kunt kiezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *