Beste BBQ

Beste BBQ 2019

Wat is de beste BBQ van 2019? Als het gaat om een BBQ heeft u ontzettend veel keuze, ze zijn er in verschillende maten en modellen. Je hebt houtskool bbq’s, gas bbq’s en elektrische bbq’s. Wij zullen hier onze persoonlijke voorkeuren behandelen, welke eveneens zeer goed uit verschillende onafhankelijke tests komen. Lees hier over de resultaten van deze bbq test en ontdek de beste BBQ’s van dit moment.

Beste gas BBQ: Weber Spirit E-320 Original GBS
Beste houtskool BBQ: Weber Master Touch 57 cm GBS
Beste elektrische BBQ: Weber Q1400 stand
Beste camping BBQ: Cadac Carri Chef BBQ/Plancha

Beste BBQ

Bij de keuze voor de beste BBQ is het belangrijk om eerst te bepalen wat voor type BBQ u wil. De meest bekenden zijn uiteraard de gas BBQ en de houtskool BBQ. Maar er bestaan ook elektrische BBQ’s, keramische BBQ’s en BBQ’s speciaal voor op de camping.

Wij zullen hier per type BBQ de beste BBQ behandelen, al deze BBQ’s zijn door vele onafhankelijke testen als zeer goed beoordeeld, maar wij zelf zijn over alle behandelde BBQ’s ook zeer te spreken. Scroll snel verder naar uw favoriete type BBQ.

Beste gas BBQ

Het grootste voordeel van een gas BBQ is dat u binnen de 10 minuten al kunt beginnen met BBQ’en. Verder is het bij een gas BBQ vaak mogelijk om te vlam te kunnen regelen, zodat u eenvoudig de temperatuur van het vlees en de plaat kan regelen. Maar met een gas BBQ kan u vaak ook vele verschillende accessoires bij kopen, zodat de BBQ multi-inzetbaar is. Bij ander type BBQ’s is het aanbod in extra accessoires een stuk minder, al biedt een houtskool BBQ ook enorm veel mogelijkheden.

Beste gas BBQ inbouw

Zoekt u een gas BBQ welke u kan inbouwen in uw buitenkeuken? Met de Grandhall Premium Built-In (inbouw) creëert u uw eigen buitenkeuken.

Beste gas bbq inbouw

Met maar liefst 3 hoofdbranders met een totaal vermogen van 12,6 kW heeft u altijd voldoende capaciteit, ook wanneer u eens BBQ’t voor een grotere groep. De Grandhall Premium beschikt over een bakoppervlak van 60 x 44 cm bestaande uit twee gietijzeren grillroosters en één bakplaat, welke door middel van de branders voor een gelijkmatige warmteverdeling en een optimale grillresultaat zorgen. De geïntegreerde thermometer in het deksel zorgt ervoor dat de temperatuur constant gelijk blijft. De Grandhall Premium beschikt bovendien over een handig warmhoudrek, waarop u vlees wat klaar is eenvoudig op temperatuur kan blijven houden. Door de gegalvaniseerde vetopvanglade is de Grandhall Premium eenvoudig te reinigen na gebruik.

Beste gas BBQ losstaand

Als het gaat om een losstaande BBQ op gas is de Weber Spirit E-320 Original GBS zeker de moeite waard. De spirit serie van Weber combineert moderne, robuuste vormgeving met krachtige functionaliteit.

Beste gas bbq losstaand

De Weber Spirit E-320 beschikt over 3 RVS hoofdbranders en een zijbrander voor sauzen en bijgerechten. Boven de branders zitten Flavorizer Bars welke de branders beschermen tegen sappen en vetten, zodat uw vlees nooit zal aanbranden. Door middel van het GBS rooster kan u deze BBQ ook inzetten voor het bereiden van bijvoorbeeld wokgerechten, pizza’s of pannenkoeken, maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Door de vele accessoires welke u bij kan kopen is dit een zeer multifunctionele BBQ waar u eigenlijk alles op kan bereiden, maar dan lekker buiten in uw tuin.

Beste houtskool BBQ

Een houtkool BBQ geeft voor velen de beste beleving. Het begint al met het aanmaken van de houtskool BBQ, lekker fikkie stoken, daar houden veel mannen van natuurlijk! Als de BBQ dan aan is dan heb je direct een lekkere geur van de houtskolen en natuurlijk niet te vergeten de lekkere ‘rooksmaak’ in het vlees, welke de echte BBQ fanaten onder ons niet kunnen en willen missen. Het grootste nadeel aan de houtskool BBQ is dat het wel even duurt voordat je kunt beginnen met het uiteindelijke BBQ’en, de kooltjes en/of briketten moeten eerst gaan smeulen. Toch wint de houtskool BBQ steeds minder terrein en kiezen veel mensen steeds vaker voor een BBQ op gas, vooral vanwege het gemak en de vele extra mogelijkheden.

Weber Master Touch 57 cm GBS

De Weber Master Touch 57 cm GBS is wereldwijd de meest verkochte houtskool BBQ. En uiteraard is dit niet voor niets. Elke thuischef die van BBQ’en (en houtskool) houdt kan zijn hart ophalen met deze BBQ van Weber.

Beste houtskool bbq

De Weber Master Touch biedt alles wat u nodig hebt. Dankzij het innovatieve GBS systeem maakt u wokgerechten, pizza’s en poffertjes in een handomdraai. De Weber Master Touch kan dankzij verschillende accessoires zelfs nog verder uitgebreid worden om steeds meer te kunnen variëren, zodat u werkelijk alles kan klaarmaken op deze geweldige BBQ van Weber.

Beste elektrische BBQ

Een elektrische BBQ kenmerkt zich vooral door zijn gemak en het feit dat er na het BBQ’en niet veel schoon gemaakt hoeft te worden. De elektrische BBQ is net zoals de gas BBQ snel warm en er kan binnen 10 minuten begonnen worden aan het BBQ’en. Een elektrische BBQ kan ingesteld worden op een bepaalde temperatuur en voorkomt hiermee aanbranden van het vlees.

Weber Q1400 Stand

Steek de stekker van de Weber Q1400 stand in het stopcontact en binnen enkele minuten bent u al aan het BBQ’en. De Weber Q1400 Stand is snel, eenvoudig in gebruik en bovenal dankzij zijn compacte formaat ook geschikt voor balkons of kleine tuinen.

Beste elektrische bbq

Ondanks dat u elektrisch BBQ’t krijgt u toch die echte barbecuesmaak aan uw vlees, doordat de sappen uit het vlees direct op het warmtespiraal terecht komen. Door de grote warmtespiraal heeft u altijd een gelijkmatige warmteverdeling en dus een gelijkmatig grillresultaat. Tevens bepaald u door de instelbare temperatuurregeling eenvoudig en snel de gewenste temperatuur van het vlees en het rooster.

Beste camping BBQ

Gaat u vaak naar de camping dan is een multifunctionele en handig mee te nemen BBQ geen overbodige luxe. Wat betreft camping BBQ’s is er ook enorm veel keuze. Handige multifunctionele camping BBQ’s waarop u net zo goed kan koken als thuis, dankzij verwisselbare kookoppervlakken.

Cadac Carri Chef BBQ/Plancha

De Cadac Carri Chef BBQ/Plancha is de opvolger van de bekende Carri Chef Deluxe. De Cadac Carri Chef 2 biedt u nog meer mogelijkheden en kookgemak. Met een kookoppervlak van 47 cm kan u eenvoudig eten bereiden tot maar liefst 8 personen.

Beste camping bbq

De Cadac Carri Chef wordt geleverd met een geëmailleerd grillrooster, een pandrager en een skottel voor het roerbakken of wokken. In het deksel zit een ingebouwde thermometer waarmee u eenvoudig de temperatuur in de gaten kan houden, eveneens kan u het deksel aan de zijkant haken zodat het als windscherm gebruikt kan worden. De Cadac Carri Chef 2 kan eenvoudig opgeborgen worden in de meegeleverde draagtas, zodat u hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *