Beste laptop

Beste laptop 2021

Wat is de beste laptop van 2021? Wij hebben voor u op een overzichtelijke wijze de beste laptops van dit moment bij elkaar verzameld. Doe geen verkeerde aankoop en lees snel verder in dit artikel welke laptop u op dit moment het beste kan kopen.

Bekijk direct de beste laptops van dit moment bij Coolblue.
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd!

Waar word de beste laptop op beoordeeld?

Wij beoordelen de beste laptop op een aantal essentiële punten welke in onze ogen het meest belangrijk zijn voor een goede laptop. Wij testen de laptops op de gebruikte hardware, de software, het gebruiksgemak en de snelheid van de laptop.

Beste laptop merk

Welk laptop merk is het beste of welke merken zijn goed? Er kan op geen enkele wijze meer worden aangegeven welk laptop merk het beste is. Alle laptop merken vandaag de dag maken vrijwel allemaal kwalitatief zeer goede laptops en ontlopen elkaar nauwelijks meer.

Waar Apple jaren lang met kop en schouders boven de andere merken uit steeg, worden de verschillen naarmate de jaren steeds kleiner. Wij raden dus aan om u niet blind te staren op 1 bepaald merk maar vooral in de breedte te kijken.

Hieronder zullen wij u aangeven welke laptop u het best kan kiezen, voor een aantal doelgroepen/gebruikerssituaties.

Beste laptop per doelgroep

Wij hebben een selectie gemaakt van de beste laptops op dit moment per doelgroep. Wij hebben hierbij onderscheid gemaakt van 6 doelgroepen:

Beste budget laptop

De beste budget laptop is een goedkope laptop met een bescheiden prijskaartje, u betaald namelijk niet voor onnodige dingen welke u niet nodig heeft. Deze laptop is snel genoeg voor basistaken zoals tekstverwerken en internetten.

Ontdek onze keuze >>>

Beste studenten laptop

De beste laptop voor studenten draait op school meerdere programma’s tegelijk en streamt in de vrije tijd films naar TV. Hij moet compact en licht van gewicht zijn en moet gemakkelijk in de schooltas passen.

Ontdek onze keuze >>>

Beste mainstream laptop

De beste mainstream laptop is een echte multitasker. Speel simpele games en stream films naar uw TV. Bovendien is deze laptop uitermate geschikt voor fotobewerking & videobewerking.

Ontdek onze keuze >>>

Beste reis laptop

De beste laptop voor onderweg dient handzaam en flexibel te zijn, te beschikken over een krachtige accu maar dient ook snel op te starten zodat u ten alle tijden snel weer aan de slag kan met uw werk.

Ontdek onze keuze >>>

Beste gaming laptop

De beste gaming laptop dient al je favoriete games op de hoogste resoluties en instellingen aan te kunnen. De beste gaming laptop is uitgerust met de nieuwste hardware & de coolste snufjes.

Ontdek onze keuze >>>

Beste zakelijke laptop

De beste zakelijke laptop maakt eenvoudig presentaties en excelsheets. Natuurlijk dient een zakelijke laptop tegen een stootje te kunnen en is de zakelijke laptop voorzien van een Windows Pro versie.

Ontdek onze keuze >>>

De beste laptop hoeft niet duur te zijn

Wat vooral opvalt is dat duurdere laptops niet altijd beter presteren dan de goedkope laptops. Het is dus belangrijk om een verantwoorde keuze te maken. Wij helpen u daar bij door regelmatig verschillende testresultaten te verzamelen en de beste laptops voor u overzichtelijk ten toon te stellen. Maak een bewuste keuze en kies voor 1 van de laptops die wij hierboven hebben vermeld, zodat u nooit spijt zal krijgen van uw ‘nieuwe dure aankoop’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.