Beste stofzuiger

Beste stofzuiger 2019

Wat is de beste stofzuiger van 2019? De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar stofzuigers en publiceert dit in haar Consumentengids. De Miele Complete C3 is hierbij twee keer achter elkaar als beste stofzuiger uit de test gekomen. Lees hier over de resultaten van deze stofzuigertest en ontdek de beste stofzuigers van dit moment.

Getest: Stofzuigers

Beste stofzuiger uit de test: Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine
Beste Koop stofzuiger: Philips FC8723/09 Performer Expert
Beste stofzuiger zonder zak: Philips FC9745 PowerPro Ultimate

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd!

 

Beste stofzuiger test Consumentenbond

Beste stofzuiger merken

Het beste stofzuiger merk is niet direct aan te wijzen. Er zijn veel onafhankelijke organisaties welke stofzuigers testen. Uit deze recente onderzoeken – zoals die van de de consumentenbond – komen meerdere merken naar voren.

De Consumentenbond beoordeeld deze stofzuigers met een ‘beste koop’ of een ‘best getest’ sticker. Wij zien uit deze onderzoeken niet altijd één merk er bovenuit springen. Het is dus slim om uzelf niet aan één merk vast te klampen!

Welke stofzuiger kopen?

Welke stofzuiger kopen is dan een logische volgende vraag. Wij hebben voor u de beste stofzuigers welke uit deze testen naar voren komen hieronder behandeld. Indien u nog vragen heeft of een ervaring wil delen met andere consumenten kunt u onder dit artikel een reactie plaatsen.

Beste stofzuiger: Miele Complete C3

De beste stofzuiger volgens de consumentenbond is de Miele Complete C3 Black Diamond EcoLine. Met een testoordeel van een 7,5 scoorde deze Miele Complete C3 het beste in de test. De Miele Complete C3 blinkt vooral uit in gebruikersgemak! Zo heeft hij een enorme zuigkracht, is hij eenvoudig gebruiksklaar te maken en zeer eenvoudig te reinigen.

Miele heeft in de Complete C3 serie verschillende modellen ontwikkeld, met ieder haar eigen specialisme. Zo heeft de Miele ook de Complete C3 Cat and Dog ontwikkeld, welke speciaal ontwikkeld is voor huishoudens met huisdieren. Deze stofzuiger heeft geen enkele moeite met het opzuigen van alle haren van uw huisdieren.

Beste stofzuiger: Miele Complete C3 Cat en Dog

Met zijn 800 watt motor zuigt de Miele Complete C3 alles probleemloos schoon en is de zuigkracht bovengemiddeld te noemen, zeker vergeleken met andere merken.

Natuurlijk heeft al dit moois ook wat minpunten: Het stofzuigen langs de plinten gaat wat moeilijker en de stofuitstoot is minder dan bij andere stofzuigers, maar met een score van een 8,3 op dit punt is dit alsnog niet slecht te noemen.

Beste stofzuiger 2018: Miele Complete C3

Beste koop stofzuiger

De beste koop stofzuiger is de Philips FC8723/09 Performer Expert. Deze beste koop stofzuiger eindigt met een 7,3 op een nette 3e plaats in de stofzuigertest. Dankzij zijn voordelige prijs heeft u een goedkope stofzuiger welke zijn werk meer dan bovengemiddeld doet.

Beste koop stofzuiger: Philips FC 8723-09 Performer Expert

Deze energiezuinige stofzuiger met een motorvermogen van 650 watt heeft een zeer goede zuigkracht. Hierdoor is deze stofzuiger een ware krachtpatser te noemen, hij zuigt namelijk beter dan velen van zijn concurrenten met een hoger vermogen.

Verder is de Bosch BGL35MOV20 stofzuiger ook een zeer goede (en voordelige) keuze welke in oudere testen regelmatig als Beste Koop uit de test kwam. Helaas is deze stofzuiger niet meer nieuw te koop, maar de Philips FC8723/09 Performer Expert is een zeer goed alternatief.

Heeft u de Bosch BGL35MOV20 momenteel in bezit en bent u tevreden over zijn zuigprestaties? Denk er dan eens over na om de stofzuiger te vervangen, de Philips is met 650 watt ten opzichte van de 1200 watt van deze Bosch bijna de helft energiezuiniger.

Bosch BGL35MOV20

Conclusie

De beste stofzuiger is afhankelijk van uw budget. Wil u de Ferrari onder de stofzuigers en kijkt u niet naar de kosten dan is de Miele Complete C3 absoluut uw stofzuiger. Wil u liever een goede stofzuiger welke uitstekende zuigprestaties en energiezuinigheid combineert met een vriendelijkere prijs? Kijk dan even naar de Philips FC8723/09 Performer Expert, hier doet u ook absoluut geen verkeerde aankoop mee.

Heeft u zelf al ervaring met één van deze goede stofzuigers? Of heeft u goede ervaringen of juist minder goede ervaringen met een bepaalde stofzuiger? Help andere consumenten en deel uw ervaringen over deze stofzuiger hieronder met andere consumenten.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van stofzuigers door De Consumentenbond. Besparenmetvergelijken.nl heeft geen binding met deze organisatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *